پیش‌بینی بورس دوشنبه ۲۸ شهریور ۱۴۰۴ پیش‌بینی ‌قیمت دلار دوشنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۴ پیش‌‎بینی قیمت طلا و سکه دوشنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۴ سواحل مکران گزینه مناسب برای ایجاد شهر‌های جدید با هزینه زمین کمتر قیمت امروز خودرو داخلی و خارجی (۲۷ مهر ۱۴۰۴) + جدول سکه‌های پارسیان امروز چقدر قیمت دارند؟ (۲۷ مهر ۱۴۰۴) + جدول قیمت امروز گل تازه زعفران اعلام شد (۲۷ مهر ۱۴۰۴)‌ فروش ۲ خودرو شرکت سایپا از روز سه‌شنبه (۲۹ مهر ۱۴۰۴) + جزئیات تخصیص ۹ میلیارد دلار ارز ترجیحی به جهاد کشاورزی برای واردات کالا‌های اساسی افزایش ۳۵ درصدی عرضه گوشت قرمز در شهریور ۱۴۰۴ توقف بورس پشت سد ۳.۱ میلیونی | رشد ۳۸ هزار واحدی شاخص کل (۲۷ مهر ۱۴۰۴) نماد ایران‌خودرو در بورس، پس از اعلام قیمت‌های جدید تعلیق شد + جزئیات بررسی قیمت دلار در بازار آزاد مشهد (۲۷ مهر ۱۴۰۴) کرمان‌موتور قیمت ۵ محصول خود را بار دیگر گران کرد (۲۷ مهر ۱۴۰۴) + جدول ایران خودرو قیمت جدید محصولات خود را اعلام کرد (۲۷ مهرماه ۱۴۰۴) چه چیزی در عراق گران است؟ کاهش قیمت مرغ در مشهد (۲۷ مهر ۱۴۰۴) | گوشت و تخم‌مرغ امروز چقدر قیمت دارند؟ ۷ مدیر ارشد بانکی مشمول دستور بازنشستگی وزیر اقتصاد شدند + اسامی مدیران ارز کالا‌های اساسی تا پایان امسال باقی می‌ماند مطالبات معوق بانک‌ها در خراسان رضوی به ۳۳ همت رسیده است ذخایر طلای بانک مرکزی افزایش یافت برداشت محصول پنبه از مزارع خراسان رضوی آغاز شد (۲۷ مهرماه ۱۴۰۴) آخرین فرصت استفاده از مرحله چهارم کالابرگ الکترونیکی اعلام شد قیمت طلا در مشهد رشد کرد (۲۷ مهر ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۲۷ مهر ۱۴۰۴) | پیاز و سیب‌زمینی کیلویی چند؟ کاهش قیمت دینار عراق در مشهد (۲۷ مهر ۱۴۰۴) | درهم امارات، ریال سعودی و افغانی افغانستان چند؟ آیا سقوط اونس جهانی طلا، زمینه‌ساز صعود بیت‌کوین خواهد بود؟ نگاهی به بازار‌های طلا، دلار، بیت‌کوین و سهام جهان (۲۷ مهرماه ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

بورس به خراسان رضوی می‌آید| ابلاغ اساسنامه سامان‌دهی صندوق‌های مالی اعتباری، به‌زودی

  • کد خبر: ۳۳۴۰۴۴
  • ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۸:۱۱
بورس به خراسان رضوی می‌آید| ابلاغ اساسنامه سامان‌دهی صندوق‌های مالی اعتباری، به‌زودی
معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت اقتصاد و دارایی گفت: به‌زودی بورس به خراسان رضوی خواهد آمد. به نظرم اگرچه شاید در کوتاه‌مدت این موضوع هزینه‌های سازمان بورس و اوراق بهادار را افزایش دهد، اما در بلندمدت می‌تواند هم سواد مالی را در سطح عموم جامعه افزایش دهد و هم ابزاری برای تأمین مالی بهتر پروژه‌های زیرساختی باشد.

به گزارش شهرآرانیوز، رضا خواجه‌نائینی در آیین افتتاحیه نمایشگاه ملی و تخصصی بورس، بانک، بیمه، خصوصی‌سازی و معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری «مشهداینوکس» و «مشهدفاینکس» که عصر امروز (چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) در تالار همایش‌های هتل نوین‌پلاس مشهد برگزار شد، اظهار کرد: قانون تأمین مالی تولید و زیرساخت که اردیبهشت امسال تصویب و ابلاغ شد، فرصت بسیارخوبی برای حل مشکلات تأمین مالی در کشور است. بااین‌حال، یکی از چالش‌های فراگیر امروز اقتصاد کشور همین موضوع وثایق و ضمانت‌های بانکی است. ما نیاز داریم که تبدیل اسناد زمین‌های کشاورزی و تجمیع اسناد خرد به‌عنوان وثایق تسهیلاتی را به شکل قانونی انجام دهیم.

وی تأکید کرد: یک موضوع دیگر نیز همین فعالیت صندوق‌های مالی غیردولتی است که بتوانند به شکل سالم و شفاف فعالیت کنند، تضمین دریافت کنند و وام بدهند. براساس آخرین اطلاعات و گزارش‌ها، تا پایان نیمه نخست امسال، دستورالعمل رسیدگی قانونی به این موضوع یک‌بار برای همیشه ابلاغ خواهد شد تا مشکلات مربوط به صندوق‌های مالی و اعتباری برطرف شود.

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت اقتصاد و دارایی گفت: درحال حاضر، در بهترین حالت کمتر از ۲۰ درصد کشور دارای سواد مالی مناسب هستند و اولین قدم برای ارتقای این نسبت، استقرار بیشتر بورس در استان‌هاست. به نظرم اگرچه شاید در کوتاه‌مدت این موضوع هزینه‌های سازمان بورس و اوراق بهادار را افزایش دهد، اما در بلندمدت می‌تواند هم سواد مالی را در سطح عموم جامعه افزایش دهد و هم ابزاری برای تأمین مالی بهتر پروژه‌های زیرساختی شود.

وی بیان کرد: برای اولین‌بار، مشوق‌های قانونی برای جذب سرمایه‌گذار خارجی توسط شرکت‌های خصوصی در قانون لحاظ شده است. به هرحال، حقیقت انکارناپذیر این است که بخش دولتی ما توانمندی لازم برای اتصال سرمایه‌گذار خارجی به فرصت‌های داخلی را ندارد و به همین دلیل، ما نیاز داریم که بخش خصوصی را پای کار سرمایه‌گذاری بیاوریم. به نظرم، گام نخست و مهم‌ترین گام در این مسیر همین است که باور کنیم این ناتوانی را و این بسته‌های مشوق می‌تواند سرآغاز امیدواری فراوان به آینده باشد.

بورس به خراسان رضوی می‌آید| ابلاغ اساسنامه ساماندهی صندوق‌های مالی اعتباری، به‌زودی

تفویض اختیارات ملی به بانک‌های خراسان رضوی

در ادامه این مراسم، ابوالفضل نجارزاده، رئیس شورای هماهنگی بانک‌های کشور، هم در سخنانی تصریح کرد: در باب اهمیت نظام بانکداری کشور همین بس که بدانیم امروزه بیش از ۹۰ درصد از نظام فاینانس و تأمین مالی کشور از طریق شبکه بانکی تأمین می‌شود.

وی افزود: یک نکته مهم در حوزه منابع و مصارف این است که سهم قابل‌توجه از بسته اعتبارات بانک‌های استان در بخش تسهیلات خرد همچون وام‌های ازدواج و فرزندآوری هزینه می‌شود و سهم بسیار محدودی برای سرفصل‌های مربوط به اقتصاد و تولید باقی می‌ماند. راه درمان این مشکل نیز افزایش سقف اعتبارات و بسته سالیانه تسهیلات بانکی است که به‌زودی در این حوزه بازنگری خواهد شد.

رئیس شورای هماهنگی بانک‌های کشور خاطرنشان کرد: به توصیه استاندار خراسان رضوی قرار است بخش قابل‌توجهی از اختیارات مالی به بانک‌های خراسان رضوی تفویض شود. فکر می‌کنم این موضوع خبر خیلی خوبی برای فعالان اقتصادی باشد، چون دیگر نیاز نیست مدیران صنایع برای هر کاری به تهران بیایند و همین‌جا در امور شعب بانک‌های استان به درخواست‌هایشان رسیدگی خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->